Konec blogu - se odkládá

Po osmi letech nastal, zdá se, nevratný konec bloku. Jak v roce 2008 začal ME, tak v roce 2016 symbolicky reportáží z ME skončil. Dále budu něco sporadicky publikovat na Facebooku, než se definitivně odeberu do OB historie :) A navíc přestali fungovat Kapříci...

neděle 6. listopadu 2011

HROB v Pasekách

V září jsem vymýšlel, co dělat ke konci sezóny. Maratón byl jasnej, zbývalo něco na listopad. A to se běhá HROB. A ve dvou. Řekl jsem bráchovi. Řekl že jo.

Teď je po závodě a tak nějak nevím, co o něm napsat.

V sobotu jsme prostě tak nějak běželi, běželi a ještě tři hodiny běželi a pak jsme byli v cíli. Žádné velké volby postupů, žádné záludné dohledávky, žádné fyzické nebo psychické problémy. Taková delší PZL.

V neděli jsme zase běželi, běželi a ještě čtyři hodiny běželi a pak jsme byli v cíli. Akorát jsme zvolili jednu ultramegadebilní obíhačku a hrozně nadávali v traverzech a mapa víc neseděla. A bylo to víc do kopce. Ale jinak zase jen delší výlet.

I přes takový nijaký pocit ze závodů musím pořadatelům poděkovat – za necelou pětistovku nám roznesli kontroly po celém podkrkonoší a zajistili perfektní zázemí s živou kapelou a tombolou. Vyhráli Bet se Šéďou, ale jsou pěkně trapný, protože oba trénujou (a Bet se tím navíc chlubí na svém eurobloku) a ještě jim nebylo 30. A tak se HROB neběhá. Narozdíl od třetích klacků.

Je statisticky dokázáno, že GPSka...

Sobota:
parametry v pokynech: 28,1km 1170m převýšení
naměřeno GPSkou: 35,7km 2024m nastoupáno, průměrné tempo 6:18/km


Neděle:
parametry v pokynech: 25,7km 1380m převýšení
naměřeno GPSkou: 36,2km 2550m nastoupáno, průměrné tempo 7:28/km

Žádné komentáře: