Konec blogu - se odkládá

Po osmi letech nastal, zdá se, nevratný konec bloku. Jak v roce 2008 začal ME, tak v roce 2016 symbolicky reportáží z ME skončil. Dále budu něco sporadicky publikovat na Facebooku, než se definitivně odeberu do OB historie :) A navíc přestali fungovat Kapříci...

čtvrtek 19. března 2009

Z dvaceti centimetrů do čtyřiceti centimetrů

Ahoj, hlásim se z Itálie, kam jsem jel s repre na soustředění. Bylo to sice daleko, ale vypadá to tu jako v Maďarsku, kam se chci nominovat. Moje výsledky jsou jak na houpačce - buď jsem mezi prvními nebo mezi posledními. Asi jak se zrovna vyspím. Všechna data budou i s hodnocením na repre.com, já sem hodím jen pár map a záběry z lesa od italského Eurosportu.

Forresto normalo:

Extremo uno (40cm ostružin):


Záběry z napalmu:

kamera: Bc. Jan Šedivý

Zase jsem měl kontrolu v moři (40cm vody):


kamera: Bc. Jan Šedivý

Extremo duo:


Extremo tre (40cm sněhu):

mapa: PLANstudio

Trénink na LOBy:


kamera: Bc. Jan Šedivý

pátek 13. března 2009

Milníky, extrémy a konto bariéry

Protože už se nemůžu dočkat štafety na MS, rozhodl jsem se prozkoumat Betův trénink, abych věděl, jak se správně připravit. Bet mi poslal záznam ze své úžasné GPSky (stejně úžasné jako mám já a už i prej Vrabec, ale ten si nejdřív musí prostudovat manuál, aby věděl, jak se to zapíná). Záznam (slangově Track) jsem hodil na ortofoto a nestačil jsem se divit. Tam, kde jsem já běžel o vánocích podél Sázavy, Bet se s tím ne**al a běžel skrz řeku. Asi se vylekal, že by mohl dostat stejnou farstu jako já na ME. To bych ještě pochopil, ale proč za Pikovicema přelejzal baráky, kde hlídali agresivní vlčáci? MS na Ukrajině už přece bylo. Asi z něj nenápadně spadla bariéra a on si představil světové eso ve své situaci. Jestli to tam za pár let nebudu mít taky, budu hůř a hůř hledat tréninkového parťáka.




sobota 7. března 2009

Pozvánka

Dneska jsem obětoval Kbelskou desítku a místo toho jsem vytvořil pozvánku pro Pragováky. Ve čtvrtek mě totiž Sparta vyhlásila jako nejlepšího závodníka oddílu, a tak jsem se jí následujícím videem pokusil alespoň trochu odvděčit.

Odkazy

Trochu jsem upgradoval svůj blok, protože jsem se dozvěděl, že někdo (Kebule) ho používá místo Seznamu a Bédi jako startovací stránku a pak už neví kam dál. Přidal jsem teda odkazy na mé oblíbené stránky. Pokud bude chtít někdo další zařadit, ať se mi ozve.

Koho jsem přidal:

OK Sparta - to je snad jasný
Kerteam - dráha, I love this game
Bet - od něj mám nejvíc návštěvníků
Béďa - přidal si mě na svůj blok jako první
Repre - i když to radovanovi trvalo, přece jen si mě taky přidal a má tam spoustu pěknejch článků
Olaf - protože sepsal geniální článek, u kterýho jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet
Smartmaps - podle nich se skvěle jezdí
Miciny.cz - jsou první v mé kategorii


Koho jsem nepřidal:

NPyřin, Zhaly - jsou to zaprodanci svazu a dnes se mi dostala do ruky ročenka OB, kde nemám žádnou fotku, i když tam jsou mnohem horší závodníci než já!!!