Konec blogu - se odkládá

Po osmi letech nastal, zdá se, nevratný konec bloku. Jak v roce 2008 začal ME, tak v roce 2016 symbolicky reportáží z ME skončil. Dále budu něco sporadicky publikovat na Facebooku, než se definitivně odeberu do OB historie :) A navíc přestali fungovat Kapříci...

čtvrtek 5. února 2009

Vyber nejlepší postup!

Dneska ráno jsme jako vždycky vyrazili na trénink do lesa. Jel s náma Bet, protože se musí učit klasiku, Šéďa protože trénuje, Vask, protože chtěl konečně dokončit a Sosák, kterej nám vždycky ukáže, jak se má běhat. Už běháme skoro všichni s GPSkou, takže je to fakt zábava. Stavěl nám to jako vždycky Košík a sponzoroval jako vždycky vítěz PZL Gob. Takže jim takhle ještě jednou děkujeme. Na konci jsme řešili dost zásadní postup, takže si to taky zkuste. Co bylo nejrychleší, prozradím v komentářích.



7 komentářů:

Mrazák řekl(a)...

No tak samozřejmě nejrychlejší jsem byl já, jinak bych o tom ani nepsal - 11:15. Pak Bet 11:55 a nakonec obíhač Sosák 13:02.

Anonymní řekl(a)...

Kebule: Mrazi tak ted uz ti verim, ze to pises ty. A propos taky jsem si myslela, ze ta tvoje volba je nejlepsi, jinak bys prece o tom nepsal :-).

Mrazák řekl(a)...

Tak teď už je přesvědčit Bagouna a je vymalováno!

Anonymní řekl(a)...

Heppy: a jsem sázel na Sosáka ... tak to je nějakej pomalej :))

Betak řekl(a)...

Uff já už se lekl, že máš odkaz na Repre :)

Betak řekl(a)...

Asi by se hodilo dodat, že Sosák měl stejnej km průměr jako my horem... Ale to nejdřív budem muset Peťkovi založit Blok, aby jste se o tom dozvěděli:)

Anonymní řekl(a)...

Kebule: to neni spatnej napad zalozit Petkovi blok, protoze pak se dostanou na repreweb oba. Takhle tam Mraz neni proto, ze by bylo vedle prazdny policko a vypadalo by to neesteticky:-).